Hava Durumu

Bursa'da Muşlular futbol şöleninde buluşuyor 

Bursa Muş İlder tarafından her yıl düzenlenen bu yıl da 12. kez gerçekleştirilen Geleneksel Futbol Turnuvası "Sultan Selahaddin Eyyubi Sezonu" açılış maçının oynanmasıyla büyük bir katılım, ilgi ve coşkuyla başladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 17:40
Muhabir: (Vedat Aslan)
Bursa'da Muşlular futbol şöleninde buluşuyor 

3 grupta 18 Muşlu takımın 263 sporcuyla 8 hafta boyunca mücadele vereceği, profesyonel hakemler tarafından yönetilecek turnuva, oynanacak toplam 52 müsabakanın sonunda tamamlanıyor. Gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması, spora teşvik edilmesi amacıyla fair playa uygun düzenlenen sponsor firmaların her geçen yıl artan desteğiyle büyüyen turnuva geçen sezon "Sultan Alparslan" adına yapılırken bu sezon İsrail'in Filistin'deki soykırımını lanetlemek ve dikkati buraya çekmek üzere "Filistin'e Destek, Siyonizme Lanet" mottosuyla Kudüs Fatihi "Sultan Selahaddin Eyyubi" adına yapılıyor.

Bursa'da yaşayan binlerce Muşlunun bir araya gelerek özlem giderdiği, birlik ve dayanışmasına ev sahipliği yaptığı Muş İlder futbol turnuvası, hafta sonlarında kıran kırana geçen futbol maçları izlenme keyfiyle, halaylar ve eğlencelerle ailelerin,genç ve çocukların vazgeçilmez durağı haline geliyor.

Kaynak: (Vedat Aslan)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.