Hava Durumu

Wobilimoda Mobilya AVM, evleneceklerin yanında

Wobilimoda Mobilya AVM, ilkbahar aylarında başlattığı düğün paketi fırsatı ürünleri kampanyası büyük ilgi gördüğü için yaz ayında da devam ettiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 11:13
Kaynak: İHA
Wobilimoda Mobilya AVM, evleneceklerin yanında

Bursa'da yaptığı birbirinden özel kampanyalarla, emekliden yeni evlenenlere, evini yenileyeceklerden depremzede ailelere kadar destek olan Wobilimoda Mobilya AVM, şimdi ise bahar kampanyasını yaz ayında da sürdürme kararı aldı. Yaptığı kampanyalarla herkesin ekonomisine destek olan AVM'deki 124 mağaza, ayrıca çeşitli hediyelerle de yeni evleneceklerin yüzünü güldürüyor. Wobilimoda Mobilya AVM Genel Müdürü Sedat Beşiktepe, "Avantajlı düğün paketleri kampanyamız devam ediyor. Sadece Bursa'dan değil, çevre illerden hatta yurt dışından bile müşterilerimiz oluyor. Ünlü isimlerin de gelip AVM'de gezip mağazalara hayran kaldığını, hatta kendileri adına mağaza açmak istediklerini öğrendik" dedi.
Wobilimoda Mobilya AVM'nin geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatları, yeni evlenecek çiftler için cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yaz kampanyası süresince düğün paketlerinde sunduğu avantajlarla dikkat çeken AVM, müşterilerine kaliteli ve şık mobilya seçenekleri sunmayı hedefliyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.