Hava Durumu

Bursaspor 3'te 3 peşinde

Nesine 3. Lig 1. Grup 3. Hafta maçında Bursaspor, yarın Tekirdağ deplasmanında Ergene Velimeşe Spor ile karşılaşacak. Timsah, 6 puan ve averajla lider durumda. Aynı puana sahip Kütahyaspor ise ligin 2. sırasında yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 18:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 18:43
Muhabir: (Vedat Aslan)
Bursaspor 3'te 3 peşinde

Nesine 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Bursaspor, galibiyet peşinde. 3.Lig’e düşüşünün ardından yeni yönetim ve transferlerle havayı yakalayan Timsah, iki maçtır yenilgi yüzü görmüyor. Geçtiğimiz hafta 100. Yıl Atatürk Stadı’nda oynanan Tokat Belediye Plevnespor karşısına 41.300 taraftarıyla çıkan Bursaspor 3’te 3 için Tekirdağ’da Ergene Velimeşe Spor ile mücadele edecek. Yarın saat 16:30’da Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Ergene Velimeşe Spor-Bursaspor mücadelesini Ankara klasman hakemi Efe Tanrıverdi yönetecek. Tanrıverdi’nin yardımcılığını Turan Çelik ve Baran Can Durmuş yaparken maçın dördüncü hakemi Ali Artun Özdemir. Ev sahibi sezona sahasında Silifke Belediyespor’a 2-1 mağlup olarak başladı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kütahyaspor’a 2-0 mağlup olan Ergene Velimeşe Spor, Bursaspor maçıyla galibiyetle tanışmak istiyor. Yeşil-Beyazlılar 6 puan ve averajla lider durumda. Aynı puana sahip Kütahyaspor’da 2. sırada yer alıyor. Bursaspor’un girişimleri sonucunda Ergene Velimeşe Spor – Bursaspor mücadelesi Line TV’den ve internet yayını alternatifi ile naklen yayınlanacak. Öte yandan Teknik Direktör Pablo Martin Batalla  ise oyuncularından yollarına kayıpsız devam etmek için ekstra efor sarf etmelerini istedi. Batalla, futbolcularını galibiyet parolasıyla maça hazırlıyor. Sakatlığını atlatan Furkan Özyapı geniş kadro içinde yer alacak. Genç oyuncunun oynama ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi. Takımla birlikte deplasmana götürülecek Muhammet Demir’in durumu maç saatinde belli olacak. 


PFDK’DAN BURSASPOR'A CEZA
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Bursaspor’a Tokat Belediye Plevnespor ile oynan maçta yaşananlardan dolayı toplam 39 bin lira para cezası verdi. Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) konuyla ilgili yapılan açıklamada şu şekilde; “BURSASPOR Kulübünün, 15.09.2024 tarihinde oynanan BURSASPOR-TOKAT BELEDİYE PLEVNE SPOR TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 21.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada BURSASPOR Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 18.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir”

Kaynak: (Vedat Aslan)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.