Hava Durumu

Referans Holding’in kadın çalışanlarına özel eğitim…

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nuray Kuzukıran, Referans Holding’in kadın çalışanlarına sağlıklı yaşamın ipuçları hakkında açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 12:01
Kaynak: (BÜLTEN)
Referans Holding’in kadın çalışanlarına özel eğitim…

Referans Holding’de gerçekleşen bilgilendirmeye konuşmacı olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nuray Kuzukıran katıldı.

Op. Dr. Kuzukıran toplantıya katılan Referans Holding’in kadın çalışanlarına cinsel sağlık, adet döngüsü ve menapoz, doğurganlık, hamilelik, doğum sonrası bakım, myomlar, yumurtalık kistleri, kadın sağlığına yönelik vajinal lazer uygulamalarının kullanım alanları ve faydaları, ozon terapi,  glutatyon, NAD, Myers kokteyli   gibi serumların damar yoluyla kişiye verilerek vücut direncini artırmak, kronik yorgunluğun tedavisi başta olmak üzere vücudun sağlığını korumasını sağlayan IV tedaviler hakkında açıklamalar yaptı.

Toplantı soru cevap bölümünün ardından, Referans Holding Kurumsal İletişim Sorumlusu Burcu Büyükburç’un Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nuray Kuzukıran’a çiçek takdimi ile sona erdi.

Kaynak: (BÜLTEN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.