Hava Durumu

Niltim Kevser Camii ibadete açıldı

Bursa ekonomisinin önemli merkezlerinden Nilüfer Ticaret Merkezi, camisine kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2024 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2024 15:18
Kaynak: (BÜLTEN)
Niltim Kevser Camii ibadete açıldı

Nilüfer Ticaret Merkezi (NİLTİM) Kevser Camii, düzenlenen programla ibadete açıldı. Uzun süredir yapımının tamamlanması beklenen ve hayırseverlerin destekleri ve Nilüfer Ticaret Merkezi Kevser Camii Derneği’nin çabaları ile tamamlanması hızlandırılan caminin açılış törenine Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Bursa Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Aydın Saldız, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Nilüfer Belediye Başkan Vekili Osman Günay, Kuveytli hayırsever iş insanı Abdull Elanna, Nilüfer Ticaret Merkezi Kevser Camii Derneği Başkanı Halil Sağoğlu ve yöneticileri, önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve davetliler katıldı.

Programda, dernek yöneticisi Ertuğrul Çelik’in teşekkür konuşmasının ardından söz alan Nilüfer Belediye Başkan Vekili Osman Günay, caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Camii’nin yapımına maddi destek veren Kuveytli İş İnsanı Muhammed Abdullah Elanna’nın oğlu Abdull Elanna, caminin bölgeye hayırlı olmasını dilerken, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da NİLTİM Kevser Camii’nin bölgeye bir ibadet ve ilim merkezi olarak hizmet vererek, değer katacağını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Aydın Saldız da, yeni ibadethaneleri Bursa’ya kazandırmayı dilerken, Bursa Müftüsü Yavuz Selim Karabayır ise Bursa’ya yeni bir ibadethane ve ilim, irfan yuvasının kazandırılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Son olarak söz alan Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu da Bursa’ya değer katan tüm çalışmaların takipçisi ve destekçisi olacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Bursa Müftüsü Yavuz Selim Karabayır tarafından Kuveytli hayırsever iş insanı Abdull Elanna’ya teşekkür plaketi sunuldu ve Bursa protokolü ve davetlilerin katılıları ile caminin açılış kurdelesi kesildi. 

Kaynak: (BÜLTEN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.