Büyük Salon Yılbaşı Balosu'nda Executive Şef Necmettin Baştürk ve ekibinin hazırladığı eşsiz lezzet ve sunumu ile yine unutulmayacak bir yılbaşı olacağını söyleyen Şeyda Bilgin, Orkestra Musicall'in sahne alacağını ve limitsiz içki servisi olacağını belirtti.
Konaklamalı Yılbaşı paketi:
-Saat 14:00 itibariyle otele girişlerini yapabilir, Blu Wellness Thermal SPA'da ücretsiz olarak yararlanabilirler.
-Piyano müziği eşliğinde, Mevsim Meyveleri, Pizza Çeşitleri, Tatlı - Tuzlu Kurabiyeler, Browni, Cheese Kek, Mini Ekler ve Makaronlardan oluşan birbirinden lezzetli ikramlıklarla 5 çayı fırsatı.
-Çay saatinde lobby lounge alanında konaklayan misafirler dilerse karikatürlerini ücretsiz olarak yaptırabilecekler.
Yeni yılın ilk gününde Şampanyalı Zengin Brunch ile yeni yıla güzel bir başlangıç yapılacağını belirten Bilgin, Uludağ'a shuttle servisi de sağladıklarını ve herşeyin konukları için eksiksiz bir şekilde planlandığını ifade etti.
ÇOCUKLAR MUTLU ANNE-BABALAR DAHA MUTLU
Çocuk Balosunda Sınırsız Eğlence
-Büyük Balo Salonu ile aynı katta olan Çocuk Yılbaşı Partisinde, Açık Büfe Menü, Play Station oyun alanı, animatörler eşliğinde eğlenceli oyunlar, karikatür atölyesi
- Uyumak isteyen çocuklar için çoçuk balosu ile aynı katta uyku odası.
LUNA BAR & RESTAURANT
Şehrin yeni mekanı LUNA Bar & Restauran yılbaşı balosunda konuklar Çigan Müziği ile karşılanacak, Demet Tuğcu ve Orkestrasının sahne alacağı Yılbaşı Balosu'nda yine nefis bir menu, limitsiz yerli içkili. havuzbaşında Sıcak şarap ve mangalda sucuk keyfi ile son bulacak.
LİMİTSİZ İÇKİLİ YILBAŞI MENÜSÜ
DELUXE MEZE TABAĞI: Zeytinyağlı Baby Enginar, Kestaneli Lahana Sarma, Patlıcan Herse, Mandalina Üstü Kereviz Salata, Pastırmalı Yeşil Fıstıklı Tavuk Galantin Şıra Yaprağında Deniz Börülcesi Yatağında Lakerda, Cevizli Patatesli Muammara, Semizotlu Rokalı Borani
ZENGİN SERPMELER: Anadolu' dan Peynir Tabağı Gurmesi: Beyaz Peynir, Bergama Tulum Peyniri, Çörekotlu Peynir, Altın Çilek, Kavun, Kuru Meyveler, Wasa Tabağı ile
ARA SICAKLAR: Kayseri Mantısı Eşliğinde Etli Pazı Dolma, Süzme Yoğurt ve Tereyağlı Sos İle
ANA YEMEK: Süt Dana Sırtı, Trüf Mantar Ezmesi, Yeşil Kuşkonmaz ve Hollandez Sos ve Safranlı Perde Pilavı ve Tereyağlı Mor Patates Eşliğinde
TATLI: Noel Tatlısı Eşliğinde Mevsim Meyveleri, FİNAL:İşkembe Çorbası veya Süzme Mercimek Çorbası
İçecek:
Limitsiz Yerli İçecek