Endüstriyel yemek sektöründe hijyen ve standartların korunması, tüketici sağlığı ve güvenilir hizmet için önemli olduğunu benimseyen Yankı Yemek, 34 yıllık deneyimiyle sektörde dikkat çekiyor. İleri teknolojiye yaptığı yatırımlarla üretim süreçlerini modernize ederek, hijyen ve kalite standartlarını en üst seviyede tutmayı başaran şirket, 'Yemediğimizi yedirmiyoruz' anlayışıyla hareket ediyor. Rekabeti 'fiyatta değil, hizmette kalite' anlayışıyla yaparak güvenilir bir marka haline gelen firmanın kalite sistem sorumlusu Leman Yurttaş, sektördeki fiyat kırma politikalarına mesafeli durduklarını belirterek, bunun yerine müşterilere kaliteli hizmet sunmayı hedeflediklerini ifade etti. Yurttaş, “Bizim rekabet anlayışımız fiyat odaklı değil, kalite odaklıdır. Yemek üretiminin ve dağıtımının her aşamasında titizlikle çalışıyoruz. Doğal lezzeti korumanın ve yemeklerin her zaman aynı standartta olmasının temelinde, kaliteli malzeme seçimi ve ileri teknoloji yatırımlarımız yer alıyor” dedi.